Le 9th ALL IN PRINT CHINA – GENERATION FLUTE LAMINATOR

Mai le aso 1 o Novema i le aso 4, na faia ai e Guangdong Shanhe Industrial Co., Ltd. se amataga mata'ina i le 9th All in Print China ma le masini laminating flute fou.

展会合照

O le tupulaga lona 3 o le Smart High Speed ​​Flute Laminator ua talia lelei i totonu o le alamanuia, ma o lona atamai ma le numera ua tosina atu i ai le tele o tagata asiasi faʻapolofesa.
O ana tekinolosi matagofie, fa'atinoga lelei, fa'atulagaina mautu ma fa'agaioiga televave ua avea ma taulaiga o lenei fa'aaliga, ma ua viia tele e le tele o tagata fa'atau i totonu ma fafo.O fa'atonuga i lea lava taimi o lo'o o'o mai i se vaitafe e le gata.

200

E mafai ona vaʻaia mai le faʻataʻitaʻiga i luga ole laiga o le saoasaoa o le gaosiga o le masini ua sili atu i le 18000 pcs / h.Mai le fafaga maualuga-saosaoa, gluing, laminating, fetaomi e liliu flop stacking ma otometi tilivaina, e faamaeaina le galuega lamination atoa i le na o le tasi le taimi, lea e iloa moni ai le tuufaatasia o galuega.E i ai le lelei o le maualuga maualuga, faʻasaoina o le malosi ma le faʻasaoina o tagata faigaluega.

300

O nei meafaigaluega o le a tu'ia ai le malosi fou i totonu o le alamanuia, ma fesoasoani i le tele o fale gaosi oloa e fa'aleleia le falea'oga.
Shanhe Machine o se pisinisi tuai ma 30 tausaga o le talafaasolopito, igoa lelei ma le malosi malosi, lea o le a maua ai le faʻamautinoaga mausali mo le gaosiga o oloa afifiina.


Taimi meli: Nov-24-2023